-“BİZİ TOPAL ÖRDEĞE ÇEVİRMEK İSTEDİLER AMA BİZ TAZI GİBİ KOŞTUK”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vahap Seçer, 5 yıldır adaletli, eşit hizmet verdiklerini belirterek “Herkese hizmet verdik. Partisini sormadık. Ben eminim ki bu seçimlerde bunun karşılığını alacağız. Kimse partimizi sormadan, bu hizmetlerden memnuniyet duyduğu için bize oy verecek” dedi. Büyükşehir Belediye Meclisinde bu dönem çoğunluğu sağlamaları gerektiğine de değinen Vahap Seçer, “Yoksa Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi topal ördeğe çevirmek isteyebilirler. Bizi de topal ördeğe çevirmek istediler ama biz tazı gibi koştuk. Bizi tutamadılar” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Eğitim-İş Sendikasının yöneticileri ve işyeri temsilcileriyle bir araya geldi.
5 yıl boyunca başta eğitim ve kültür olmak üzere birçok alanda yaptıkları projeleri anlatan Vahap Seçer, eğitim, bilim kültüre özel bir önem verdiklerini söyledi.

“BÜYÜKŞEHİR SEÇİMLERİNDE ÇOK ANLAMLI BİR SKOR ÇIKACAK”

Kamuoyu araştırmalarına göre hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde hem birçok ilçe belediye başkanlığı seçimlerinde önde olduklarını ifade eden Vahap Seçer, “Hatta iddia edebilirim ki Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok anlamlı bir skor çıkacak. Bunu inşallah, Allah beni mahcup etmesin 31 Mart akşamı göreceğiz. Birçok ilçede iyi netice çıkarabileceğimizi görüyorum. Toplumdan aldığım bu” dedi.

“PARTİMİZİ SORMADAN BİZE OY VERECEKLER”

5 yıl önce göreve geldiklerinde hizmetlerde siyasi, bölgesel ayrım yapmayacaklarını söylediklerini anlatan Vahap Seçer, “Hizmet dediğiniz zaman eşitlik olacak, adalet olacak. Biz adaletli hizmet yaptık. Eşit hizmet yaptık. Herkese hizmet yaptık. Partisini sormadık. Ben eminim ki bu seçimlerde bunun karşılığını alacağız. Kimse partimizi sormadan, bu hizmetlerden memnuniyet duyduğu için oy verecek. Onun için rahatız” ifadelerini kullandı.

“BİZİ TOPAL ÖRDEĞE ÇEVİRMEK İSTEDİLER, BİZ TAZI GİBİ KOŞTUK”

Sadece Büyükşehir’de değil birçok ilçede başarılı olacaklarını ifade eden Vahap Seçer, “İnşallah ilçelerde de, bazı stratejik yerler var, oralarda da başarılı olacağız. Meclis çoğunluğu çok önemli. Yoksa Sayın Cumhurbaşkanının dediği gibi topal ördeğe çevirmek isteyebilirler. Bizi de çevirmek istediler ama biz tazı gibi koştuk. Bizi tutamadılar. Bazı sıkıntılar yaşadık ama bu 5 yılı kazasız belasız atlattık” dedi.

SANDIK GÜVENLİĞİ UYARISI

Vahap Seçer, seçim güvenliğiyle ilgili çalışmalarında da disiplin içinde sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi:
“Türkiye genelinde sandığa giren iradenin girdiği gibi çıkması ve tutanağa yansıması gerekiyor. Yoksa bütün emekleriniz boşa gidiyor. Oyunuz çalınıyor. Resmen çalınıyor. Halkın iradesi gasp ediliyor. Buna da müdahale edecek olan sandık görevlileri ve partilerin müşahitleri, temsilcileridir. Oradan da ciddi, disiplinli bir çalışma anlayışıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Başta Mersin olmak üzere bütün Türkiye’de bizim anlayışımızın kazanacağına inanıyorum.”