CHP’li Fikri Sağlar’dan bomba iddia: 6’lı masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir

Gözler 6’lı Masa’nın adayının kim olacağına çevrilmişken eski CHP Milletvekili, PM ve MYK üyesi Fikri Sağlar’dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlar, “6’lı masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından, dikkatler bir kez daha 6’lı masaya çevrildi. Farklı isimlerin telaffuz edildiği 6’lı masada şu ana kadar aday üzerinde anlaşma sağlanamadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda en çok konuşulan isimler arasında yer alırken, ski CHP milletvekili, PM ve MYK üyesi Fikri Sağlar’dan sürpriz bir çıkış geldi.

“SÜRPRİZ BİR İSİM ORTAK ADAY OLABİLİR”

6’lı masanın adayının kim olacağı konusunda sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sağlar, “”6’lı masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir” ifadelerine yer verdi.

CHP'li Fikri Sağlar'dan bomba iddia: 6'lı Masa sürpriz bir ismi ortak aday yapabilir

CHP’Lİ TOPRAK İDDİALARI YALANLADI

Habertürk’ten Muharrem Sarıkaya’ya konuşan CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ise, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmaktan vazgeçerek masaya sürpriz isimler getireceği iddiasını yalanladı.

ŞUBAT AYI BEKLENİYOR

Öte yandan CHP Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayının muhtemelen şubat ayı içerisinde açıklanacağını söylemişti.