Mezitli’de Yılbaşı Eğlencesi Başladı

Mersinliler, 2021 yılına renkli görüntülerle veda ediyor. Mezitli Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen yılbaşı eğlencesinin açılışına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, eski milletvekillerinden Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mezitli Geçlik Kolları Başkanı Onur Berk Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Işık ve müzik gösterilerinin yanında Fosiller Grubunun konser verdiği açılışta Yılbaşı Pazarı da yoğun ilgi gördü.

“YENİ YILA EĞLENEREK GİRMEK İSTEYENLER MEZİTLİ’DE BULUŞUYOR”

Kadın Üretici Pazarı, Mezitli Solinova Üretici Kadın Kooperatifi, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, Mezitli Sanat Çarşısı, Mutlu Mezitli Şirketi, Mezitli Soroptimist Kulübü, Mezitli Kent Konseyi ve çok sayıda üreticinin açtığı stantlarda binlerce farklı hediyelik ürün, yiyecek ve içecekler konuklarla buluştu. Alanda oluşturulan farklı bölümlerde fotoğraf çektirerek yeni yıl eğlencesi ölümsüzleştiriliyor, çocuklar da palyaço ve animatörlerle eğlenceye doyuyorlar.

“GÜZEL GÜNLERİN YAKIN OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Ülkemiz ve vatandaşlarımız için 2021 yılının çok iyi geçmediğine vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Ekonomik ve siyasi alanda yaşanan istikrarsızlıklar, artan işsizlik oranları ve yüksek enflasyon gibi birçok olumsuzlukla karşı karşıya kaldık. Tüm bunlara karşın güzel günlerin yakın olduğuna inanıyor, sorunların çözümüne yönelik geliştirdiğimiz projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu amaçla yılın son günlerini güzel ve eğlenceli bir biçimde geçirebilmek için geçen yıl ara verdiğimiz yılbaşı kutlamalarımızı bu yıl yeniden yapıyoruz. Vatandaşlarımızı evlerinden televizyon izlemek yerine bu muhteşem ortama bekliyoruz.” dedi.

“BAŞKAN TARHAN MEZİTLİ’YE ONLARCA ESER KAZANDIRDI”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Başkan Neşet Tarhan’ın öncülüğünde Mezitli’yi Mezitli yapan emekçi kardeşlerimizi selamlıyoruz. Burada Başkanımızla gurur duyduğumu bir kez daha dile getirmek istiyorum. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde ne kadar verimli çalışmaları olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. Mezitli’ye sayısız eser kazandırdı. Kültür Merkezi, Amfi Tiyatro, 3 tane Çocuk Gündüz Bakımevi ve daha sayamadığımız onlarca tesis Mezitli’ye kazandırıldı. Bu kente tiyatro kazandırdı. Bunlardan daha da önemlisi hiçbir belediyede olmayan örnek bir model yarattı. Kadın Üretici Pazarları ile emeğiyle geçinen kadınları patron yaptı. Bugün 800 kadınımız üretimlerini değerlendiriyor, aile bütçelerine katkı sağlayarak daha iyi şartlarda yaşam sürüyor. Yakın zamana kadar kasaba olan Mezitli’nin gelişmesinde ve bugünkü noktaya gelmesinde en büyük emek Sayın Neşet Tarhan’ındır. Bir tarafım Mezitlili olarak, tüm Mezitlililer adına Başkan Neşet Terhan’a teşekkür ediyorum.” şeklinde
konuştu.