VAHAP SEÇER’E GÜLNARLI KADINLARDAN DESTEK SEÇER: ÜMMÜLERİ ARKASINA ALAN KAZANIR

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar’ın Köseçobanlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. İsmi Ümmü olan bir kadını kürsüye davet ettiğinde çok sayıda kadın kürsüye gelerek Vahap Seçer’e destek verdi. Seçer, “Her aileden bir Ümmü var. Ümmüler bu seçimde bizi koruyacak. Ümmüler bu işi bitirecek, kendimizi onlara emanet ettik. Ümmüleri arkasına alan kazanacak” dedi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, partisinin Gülnar Belediye Başkan adayı Bayram Ali Dede ve Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte Gülnar’a bağlı Köseçobanlı Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına katıldı.
Vatandaşlara seslenen Vahap Seçer, “2019 seçimlerinde baharı getireceğiz demiştik. Sizlerin sayesinde baharı da getirdik buraya. Allah çalışanın yanında olur. İyi niyetli insanın yanında olur. Kimseye kötülük düşünmeyen, sadece işini gücünü düşünen insanların yardımcısı olur. Dürüst siyasetçilerin yanında olur. Biz itikatlı insanlarız. Bu duyguyla çalışıyoruz. Bu duyguyla rahatız. Akşam başımızı yastığa koyduk mu uyuyoruz. Çünkü vicdanımız rahat” dedi.

“ALTI OKU, VAHAP SEÇER ADINI GÖRDÜN MÜ BAS MÜHRÜ”

Kendisini dinlemeye gelen Köseçobanlı sakinlerinden Ümmü isimli bir kadından destek isteyen Vahap Seçer, “31 Mart’ta önünde 3 pusula olacak. Üç pusuladan birinde ilçe belediye başkanını seçeceksiniz. Mührü Altı Ok’a vuracaksın. Meclis üyeleri için de oy kullanacaksın. Siz meclis toplantılarını izliyor musunuz? Ne kadar emek ettiğimi, üzüldüğümü… Çoğunluğum yok. Ben hizmet etmek istiyorum. Ama birileri başka bir şey düşünüyor. Diyor ki biz başkanın elini, ayağını bağlayalım hiçbir şey yapmasın. Peki bu dönemde kimsenin benim elimi, ayağımı bağlamaması için ne yapmak lazım? Orada meclis üyelerini çoğaltmak lazım. Onun için meclis üyeleri pusulasında da mührü Altı Oka basacaksın. Ondan sonra bir pusula daha geliyor. Orada bir sürü parti göreceksin. Altı Ok’u gördün mü, Vahap Seçer ismini gördün mü oyunu oraya basacaksın. Hiç acımayacaksın. Şunu diyecek Ümmü. Ben insanın emeğine saygı duyuyorum. Vahap Başkanı seviyorum. Ben çalışkan insanı severim. Bizim başkanımız çalışıyor, Mersin’i düşünüyor. Her yere hizmet ediyor. Bak saçları bembeyaz oldu Mersin’in dertleri yüzünden” ifadelerini kullandı.

“BU SEÇİMDE ÜMMÜLER BİZİ KORUYACAK”

Seçer, adı Ümmü olan bir başka kadını da kürsüye davet ettiğinde çok sayıda Köseçobanlı kadın kürsüye çıkarak Vahap Seçer’in etrafını sardı, destek verdi.
Vahap Seçer, “Köseçobanlı’da herkesin adı Ümmü herhalde. Her aileden bir Ümmü var. Ümmüler bu seçimde bizi koruyacak. Ümmüler bu işi bitirecek, kendimizi onlara emanet ettik. Ümmüleri arkasına alan kazanacak. Bayram Ali başkan olacak. Bu seçimi ya alacağız ya alacağız. Bana hiç oy vermemiş ama hizmetlerimden memnun olan insanlar var. Diyorlar ki bu seçimde Vahap Seçer’e oy vereceğim diyorlar. Bana nasıl destek veriyorsanız, Bayram Ali’yi destek verin. Bu halk çalışanı, emek edeni, kendini seveni yalnız bırakmaz” ifadelerini kullandı.