Çani’nin adaylığı heyecan yarattı

Mersin’de lojistik sektörünün gelişimine önemli katkılar sunan ve bir dönem Mersin Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan iş insanı İsa Çani CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

Mersin’de uzun yıllardır lojistik sektöründe başarılı çalışmalar yapan İş İnsanı İsa Çani’nin yaklaşan genel seçimler öncesi CHP’den milletvekili aday adayı olması iş ve siyaset dünyasında son derece olumlu karşılanırken, parti tabanında da heyecan yarattı. İş insanı İsa Çani, 6 Ekim 2021 tarihinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen Mersin Büyük Nakliyeciler Buluşması’nı gerçekleştirmişti . O günden sonra iş yaşamında olduğu gibi parti içinde de yıldızı parlayan Çani, şimdi de Mersin’i TBMM de temsil etmek için kolları sıvadı .

Aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan İş İnsanı İsa Çani,” Mersin ülkemizin hem iş hem de siyaset dünyası açısından önemli marka kentlerinden biri. Bu kentin ekonomisinin ana damarı olan lojistik sektöründe uzun yıllardır hizmet veriyorum. Bu süre zarfında 2002 yılından bu yana üyesi olmaktan gurur duyduğum partime dolaylı olarak maddi ve manevi desteğim oldu . Kurullarında görev almasam da her platformda partimizin bayrağını hedefe taşımak için mücadele ettim .Ülkemizin geldiği bu noktada, 14 Mayıs’ta yapılacak olan tarihi seçim ve dönüşüm için ön saflarda mücadele etmek adına aday olmaya karar verdim. Meclis çatısı altında bu kentte lojistik sektöründen dolaylı dolaysız evine ekmek götüren yaklaşık 250 bin kişinin sesini duyurmak istiyorum. Hem halkıma hem de sektörüme hizmet kaygısı ile bu yola çıktım. Mayıs’ta ikinci baharı yaşayacağımızdan hiç bir şüphem yok . Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu kutlu mücadelesinin bir neferi olmak benim için ayrı bir gurur ve onur olacaktır ” dedi .