MEZİTLİ BELEDİYESİNİN KASASINI’MI BOŞALTIYOR İDDİASI BEN ARIYORUM BANA GICIK ALIYORLAR BİR DE ADAMLARDAN TAMAM MI ABİ.

Mezitli belediyesinde yangından mal mı kaçırıyorlar..

Baştan başlayalım adaylık sürecinde genel merkeze 80 milyonluk çeki kim Ankara’ya nasıl götürdü, olmayınca kim gidip aldı.

Marina,da tanesi 15 bin tl olan şarapları açtırıp, eğlenen iki kadın kim?
Mezitli belediye bünyesinde çalışan kültür ve özel kalem müdürlerinin hesapları araştırılsın zaten gerçekler ortaya çıkar.

Belediyenin kasasından 3 ocakta konser verilmediği halde verilmiş gibi gösterilip kasadan ne kadar para çıktı nereye gitti.

Sanatçı tuğba özbay’a kendisine methiye lerin dizsin diye ne kadar ücret ödendi.

Ak Parti’ye çalıştığı halde belediyenin kültür bünyesinde son 6 ayda kimlere memuriyet verildi.

Bahçe mahallesi den seçim sürecinde yanında koruma olarak gezilmesi için tutulan 5 kişi maaşını nereden alıyor iş girişleri nereden yapıldı. Mezitli erdemli sahil yolu projesi Ve bisiklet yürüyüş yolu ihalesi kendi imza yetkisi olmadığı için yeni memur ettiği  hanım efendi tarafından imzalanmış mıdır son olarak imza yetkisi 15 Mart’ta sona ermeden Neşet Tarhan yakın çalışma arkadaşları olan   ve adını sayamadığım 13 kişi daha işten çıkartıp 400 bin ile 600 bin TL arası kıyak tazminat vermiş midir.

Belediye gelir gider tablosunda bir hayli yüklü geliri olan belediyenin kasası nasıl boşaltılıp tam takır hale getirildi kasadaki her bir kuruşun Mezitli halkının olan bu para nereye kimlere inat uğruna peşkeş çekildi ve çekiliyor

Ahmet Serkan Tuncer’in kazanmaması için her türlü ayak oyunlarına başvuran buna göre her türlü mobbinglerinide işe alma işten çıkarma karalama iftiradan geri durmayan Neşet Tarhan giderayak kasayı boşaltıp personel maaşlarını ödenmez hale getirmek istemektedir.
Ahmet Oktay